Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Erkende bestrijders in uw buurt

Wespen bestrijden

Al jarenlange ervaring in het bestrijden van wespen.

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Bestrijd wespen!

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Particulier & zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Wat te doen?

Wespen kunnen een zeer grote last vormen. Zeker als er een wespennest in bijvoorbeeld uw tuin is. Ingeval dat iemand allergisch is, is het al helemaal een probleem. U wordt er gek van. Gelukkig beschikken wij over bestrijders die gespecialiseerd zijn in wespenplagen. Op deze pagina vindt u alles over het bestrijden van wespen. Wij geven u tips over het bestrijden van wespen in u eentje, maar ook over hoe u het professioneel kan bestrijden. Bent u de wespen eindelijk zat?

Bel ons dan nu om voorgoed de wespen te laten verdwijnen.

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Samenwerking met zowel particulier als zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Wespen zelf of professioneel bestrijden?

Een wespenbestrijder is expert in het bestrijden van wespen en heeft hier dan ook veel ervaring in. U zult met de hulp van onze gecertificeerde lokale bestrijder veel meer resultaat boeken. Mensen vinden wespen vaak vervelend, want ze verstoren de rust. Daarnaast is het niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk zeker als u allergisch bent. Wespen bestrijden vergt vereiste vaardigheden waarover onze wespenbestrijder beschikt. Helemaal afkomen van wespen is lastiger gedaan dan gezegd. Een wesp dood meppen is tijdelijk.

Een wespenbestrijder weet precies hoe hij het moet aanpakken en hoe hij van de wespen en zij nest voorgoed af kan komen. Voor uw eigen veiligheid is het aangeraden om nooit een wespennest zelf nooit te verwijderen.

Wespen bestrijden

Tips om zelf de strijd aan te gaan

Er zijn veel tips om wespen tegen te gaan.

Wat kunt u zelf doen? Een paar tips om de strijd zelf aan te gaan voordat de wespenbestrijder komt. Er zijn een aantal stappen die mensen.

  1. ondernemen die het probleem niet verhelpen, maar zelfs erger kunnen maken.
  2. Laat de ingang open van het wespennest. Sluit deze zelf nooit af.
  3. Een populair wespen middel is de limonade val. Deze raden wij ten zeerste af. Deze vallen lokken juist wespen. Gebruik deze dus zeker niet.
  4. Val het wespennest nooit aan! Dit kan ervoor zorgen dat de wespen er allemaal uitkomen.

Teruggebeld worden?

Last van ander soort ongedierte? Bel ons direct op 085-1050740

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% Erkende bestrijders bij u in de buurt

Wespen bestrijden regionaal

Kruipende insecten

Kakkerlakken
Vlooien
Mieren
Zilvervisjes
Bedwantsen
Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen
Bijen
Vliegen
Motten
Muggen

Knaagdieren

Muizen
Ratten
Andere knaagdieren

Houtaantasters

Schimmels
Zwammen
Boktor
Houtworm

Onze werkwijze tegen wespen

Hoe gaan wij te werk? Dit zijn de stappen die onze ervaren ongediertebestrijders afgaan.

s

1. De wespeninvasie

Iedereen kent het, de wespen storen u tijdens een rustige zomerdag. U drinkt wat op een terrasje en de wespen proberen mee te genieten ten koste van uw rust. Dit is op dat moment alleen vervelend, maar als u allergisch bent of als ze in grote hoeveelheden komen is het niet alleen vervelend, maar enorm gevaarlijk. Voor uw eigen veiligheid is het aangeraden om nooit een wespennest zelf nooit te verwijderen. Het is bijna onmogelijk om zonder gespecialiseerde ongediertebestrijders van wespen af te komen. Bel ons dus nu om van de wespen uit uw woning of bedrijf te bestrijden.

2. De wespenbestrijder is onderweg

U belt ons om de wespen te bestrijden. Binnen enkele minuten kunt u online of telefonisch een afspraak maken met een erkende lokale bestrijder. Binnen 24 uur staat een bestrijder voor uw deur. Deze voert dan een controle uit. Er worden meerdere vragen beantwoord zoals: Waar zijn ze verstopt? Waar is het wespennest? en hoe erg zijn ze verspreid? Als u dan daadwerkelijk last van wespen heeft, stelt de bestrijder voor wat hij gaat doet. De lokale bestrijder zorgt ervoor dat de wespen voorgoed verdwijnen.
R

3. Hoera, de bestrijding is goed verlopen

Hoe bestrijden onze specialisten de wespen? De bestrijder voert eerst een inspectie uit. Voordat de bestrijder begint met de behandeling zal hij eerst de methode en prijsopgave met u bespreken. De wespennest moet gevonden worden en daarna bestreden. De bestrijder zal tijdens de behandeling een beschermende pak aantrekken. Hij spuit vervolgens een speciale wespen middel in de ingang van het nest. Dit zorgt ervoor dat alle wespen binnen 48 dood zullen zijn. Het nest kan daarna opgeruimd worden.

4. Vakkundig advies van een wespenexpert

Onze bestrijders gaan altijd zeer grondig en netjes te werken, dus zal de kans klein zijn dat de wespen terug zullen keren. Na de bestrijding zult u vakkundig advies ontvangen van onze expert om een nieuw wespennest te voorkomen. Een advies kan zijn om zelf periodiek te inspecteren of er nog wespen zijn. U kunt nog veel meer adviezen krijgen van onze specialisten. Als u bijvoorbeeld in uw tuin zit, is het aanbevolen om al het voedsel en drank af te dekken. Daarnaast is het verstandig om nieuwe nesten te voorkomen door te zoeken naar beginnende wespennesten. Wij zorgen ervoor dat deze dan zo snel mogelijk weggehaald wordt.
Tarieven bestrijden van wespen
Wij bieden onze klanten altijd 100% eerlijke tarieven aan. De bestrijder komt altijd eerst een inspectie uitvoeren. Hier zal dan uit blijken of u werkelijk last heeft van wespen en tot hoeverre deze verspreid zijn. De bestrijder stelt dan een bestrijding voor en u zult dan een complete prijsopgave krijgen voor de wespenbestrijding.

Hoe worden deze tarieven bepaald? Het ligt ten eerste aan de grootte van het ongedierte (wespenplaag). Daarna is het van belang dat wij uitrekenen hoe lang onze experts ermee bezig zullen zijn. De tijd is inclusief inspectie en de behandeling zelf. Vervolgens spelen de bestrijdingsmethode, materialen en aantal behandelingen een rol.

Wespen kunnen best moeilijk zijn om te behandelen. Materialen die kwalitatief niet goed zijn, werken niet op wespen. Geen zorgen onze bestrijders kunnen elke wesp laten verdwijnen! Bel nu 085-1050740 om een echte wespen specialist in te schakelen!

De strijd aangaan in uw bedrijf
Wespen kunnen meer schade aanrichten dan u denkt. Zeker voor bedrijven en horecabedrijven al helemaal. Uw gasten worden gek van alle wespen. Het ergste geval wordt iemand gestoken die allergisch is voor wespen. Als ondernemer wilt u dit natuurlijk direct stoppen en het ergste voorkomen.

Bel nu 085-1050740 om een echte wespen specialist in te schakelen! Zij zorgen ervoor dat de wespen en hun nest voorgoed verdwijnen! U kunt op ons rekenen.

Ongediertebestrijding nodig?

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden

Online een afspraak maken

Plan online uw afspraak in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Call Now ButtonBel ons direct