Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Erkende bestrijders in uw buurt

Vlooien bestrijden

Al jarenlange ervaring in het bestrijden van vlooien.

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Bestrijd vlooien!

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Particulier & zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Wat te doen?

Vlooien in huis?! Bah, dat is smerig en niet zo onhygiënisch. Gelukkig beschikken wij over bestrijders die gespecialiseerd zijn in vlooienplagen. Op deze pagina vindt u alles over het bestrijden van vlooien. Wij geven u tips over het bestrijden van vlooien in u eentje, maar ook over hoe u het professioneel kan bestrijden. Bent u die vervelende vlooien eindelijk zat?

Bel ons dan nu om voorgoed de vlooien te laten verdwijnen.

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Samenwerking met zowel particulier als zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Vlooien zelf of professioneel bestrijden?

Een vlooienbestrijder is expert in het bestrijden van vlooien en heeft hier dan ook veel ervaring in. U zult met de hulp van onze gecertificeerde lokale bestrijder meer resultaat boeken. Stop ze direct! Vlooien bestrijden vergt vereiste vaardigheden waarover onze vlooienbestrijder beschikt. Het bestrijden van vlooien is moeilijker dan u denkt. Een vlooienbestrijder weet precies hoe hij het moet aanpakken en hoe hij van de vlooien en zijn vriendjes voorgoed af kan komen.

Vlooien bestrijden

Tips om zelf de strijd aan te gaan

Er zijn veel tips om vlooien tegen te gaan.

Wat kunt u zelf doen? Een paar tips om de strijd zelf aan te gaan voordat de vlooienbestrijder komt.

  1. Was uw beddengoed, textiel, etc. op 60 graden celcius.
  2. Heeft u huisdieren? Behandel deze met middelen die hiervoor bedoeld zijn.
  3. Maak uw vloeren grondig schoon.
  4. Hang uw tapijten en vloerkleden even in de zon als dit mogelijk is.

Teruggebeld worden?

Last van ander soort ongedierte? Bel ons direct op 085-1050740

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% Erkende bestrijders bij u in de buurt

Vlooien bestrijden regionaal

Kruipende insecten

Kakkerlakken
Vlooien
Mieren
Zilvervisjes
Bedwantsen
Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen
Bijen
Vliegen
Motten
Muggen

Knaagdieren

Muizen
Ratten
Andere knaagdieren

Houtaantasters

Schimmels
Zwammen
Boktor
Houtworm

Onze werkwijze tegen vlooien

Hoe gaan wij te werk? Dit zijn de stappen die onze ervaren ongediertebestrijders afgaan.

s

1. Hardnekkige vlooien

Uw huisdier heeft vlooien! Ze krabben zich helemaal open. Oh nee! Ze zitten ook nog eens in de tapijten en de vloeren. Waar nog meer? Hun vriendjes overnachten in uw beddengoed. U wordt in de nacht gebeten door deze hardnekkige beestjes. Wat een verschrikking! Het is bijna onmogelijk om zonder gespecialiseerde ongediertebestrijders van vlooien af te komen. Bel ons dus nu om van de vlooien uit uw woning, bedrijf, hotel of restaurant te bestrijden.

2. De vlooienbestrijder is onderweg

U belt ons om de vlooien te bestrijden. Binnen enkele minuten kunt u online of telefonisch een afspraak maken met een erkende lokale bestrijder. Binnen 24 uur staat een bestrijder voor uw deur. Deze voert dan een inspectie uit. Er worden meerdere vragen beantwoord zoals: Waar zijn ze verstopt? en hoe erg zijn ze verspreid? Als de daders dan echt vlooien zijn, stelt de bestrijder voor wat hij gaat doet. De lokale bestrijder zorgt ervoor dat de vlooien voorgoed verdwijnen. Wat een opluchting!
R

3. Hoera, de bestrijding is goed verlopen!

Hoe bestrijden onze specialisten de vlooien? De bestrijder voert eerst een inspectie uit. Voordat de bestrijder begint met de behandeling zal hij eerst de methode en prijsopgave met u bespreken. Er zijn verschillende methodes om vlooien te bestrijden. De methode die wij het vaakst toepassen, is het spuiten van insecticide in alle kamers en plekken waar de vlooien zich bevinden. De nadruk ligt dan vooral op de vloeren. De vlooien kunnen ook in uw beddengoed of tapijt zitten. Deze behandelen wij niet met insecticide. Het is aanbevolen deze op een zeer hoge temperatuur te wassen zodat alle vlooien en hun eitjes worden gedood. Omdat we gebruik maken van insecticide moet u de woning minstens 2 uur met rust laten. In enkele gevallen is er een nabehandeling nodig. Dit is echter alleen het geval bij hele grote plagen.

4. Vakkundig advies van een vlooien expert

Onze bestrijders gaan altijd zeer grondig en netjes te werken, dus zal de kans klein zijn dat de vlooien terug zullen keren. Zeker als u gebruik maakt van onze service om alle kieren dicht te maken. Na de bestrijding zult u vakkundig advies ontvangen van onze expert om nieuwe vlooien te voorkomen. Een advies kan zijn om zelf periodiek te inspecteren of er vlooien zijn. U kunt nog veel meer adviezen krijgen van onze specialisten. U kunt bijvoorbeeld wat vaker de vloeren kunnen schoonmaken en blijven inspecteren op vlooien.
Tarieven bestrijden van vlooien
Wij bieden onze klanten altijd volkomen eerlijke tarieven aan. De bestrijder komt altijd eerst een inspectie uitvoeren. Hier zal dan uit blijken of u werkelijk last heeft van vlooien en tot hoeverre deze verspreid zijn. De bestrijder stelt dan een bestrijding voor en u zult dan een complete prijsopgave krijgen voor de vlooien bestrijding.

Hoe worden deze tarieven bepaald? Het ligt ten eerste aan de grootte van de vlooienplaag. Daarna is het van belang dat wij uitrekenen hoe lang onze experts ermee bezig zullen zijn. De tijd is inclusief inspectie en de behandeling zelf. Vervolgens spelen de bestrijdingsmethode, materialen en aantal behandelingen een rol.

Vlooien kunnen best moeilijk zijn om te behandelen. Materialen die kwalitatief niet goed zijn, werken niet op vlooien. Onze bestrijders kunnen elke vlooi laten verdwijnen. Bel nu 085-1050740 om een echte vlooien specialist in te schakelen!

De strijd aangaan in uw bedrijf
Vlooien zijn vervelende beestjes en kunnen de imago van bijvoorbeeld uw hotel zeer ernstig schaden. Uw personeel en klanten worden gebeten door deze hardnekkige beestjes. Vlooien kunnen dus veel financiële en imago schade aanrichten. Als ondernemer wilt u dit natuurlijk direct stoppen.

Bel nu 085-1050740 om een echte vlooien specialist in te schakelen! Zij zorgen ervoor dat de vlooien voorgoed verdwijnen! U kunt op ons rekenen.

Ongediertebestrijding nodig?

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden

Online een afspraak maken

Plan online uw afspraak in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Call Now ButtonBel ons direct