Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Erkende bestrijders in uw buurt

Ratten bestrijden

Al jarenlange ervaring in het bestrijden van ratten.

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Bestrijd ratten!

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Particulier & zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Wat te doen?

Uw schrikt zich een hoedje wanneer u een rat in uw woning tegenkomt. Bah, dat is smerig en zeer onhygiënisch. Zeker voor bedrijf die zijn reputatie en imago wilt behouden. Uw gasten en klanten (en meubilair!) zullen het niet waarderen. Gelukkig beschikken wij over bestrijders die gespecialiseerd zijn in rattenplagen. Op deze pagina vindt u alles over het bestrijden van ratten. Wij geven u tips over het bestrijden van ratten in u eentje, maar ook over hoe u het professioneel kan bestrijden. Bent u de ratten eindelijk zat? Bel ons dan nu om voorgoed de ratten te laten verdwijnen.

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Samenwerking met zowel particulier als zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Ratten zelf of professioneel bestrijden?

Een rattenbestrijder is expert in het bestrijden van ratten en heeft hier dan ook veel ervaring in. U zult met de hulp van onze gecertificeerde lokale bestrijder meer resultaat boeken. Ratten zijn een grote angst voor veel mensen. Stop ze direct! Ratten bestrijden vergt vereiste vaardigheden waarover onze rattenbestrijder beschikt. Ratten vangen is lastiger dan u denkt. Een rat vangen is een tijdelijke oplossing.

Een rattenbestrijder weet precies hoe hij het moet aanpakken en hoe hij van de ratten en zijn baby’s voorgoed af kan komen.

Ratten bestrijden

Tips om zelf de strijd aan te gaan

Er zijn veel tips om ratten tegen te gaan.

Wat kunt u zelf doen? Een paar tips om de strijd zelf aan te gaan voordat de rattenbestrijder komt.

  1. Berg uw voedsel goed op en pak het veilig in.
  2. Een grote tip om ook geen ratten te lokken is om voer voor de vogels te strooien.
  3. Ruim uw afval goed op en probeer dit zo snel mogelijk te verwijderen.

Teruggebeld worden?

Last van ander soort ongedierte? Bel ons direct op 085-1050740

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% Erkende bestrijders bij u in de buurt

Ratten bestrijden regionaal

Kruipende insecten

Kakkerlakken
Vlooien
Mieren
Zilvervisjes
Bedwantsen
Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen
Bijen
Vliegen
Motten
Muggen

Knaagdieren

Muizen
Ratten
Andere knaagdieren

Houtaantasters

Schimmels
Zwammen
Boktor
Houtworm

Onze werkwijze tegen ratten

Hoe gaan wij te werk? Dit zijn de stappen die onze ervaren ongediertebestrijders afgaan.

s

1. Aaaaah! Een rat in huis!

Wat een herrie in de nacht. Waar komt het vandaag? U schrikt zich een hoedje. Het zijn ratten! Wat vervelend allemaal. Bah, ze vreten meubilair en eten. Daarnaast laten ze stank achter met hun keutels en urine. Eten wat niet meer te eten is, spullen waar aan geknaagd is. Ratten vervoeren ook nog eens schadelijke bacteriën en ziektes mee. Wat een verschrikking! Je vindt overal keutels en bent het helemaal zat. Het is bijna onmogelijk om zonder gespecialiseerde ongediertebestrijders van ratten af te komen. Bel ons dus nu om van de ratten uit uw woning of bedrijf te bestrijden.

2. De rattenbestrijder is onderweg

U belt ons om de ratten te bestrijden. Binnen enkele minuten kunt u online of telefonisch een afspraak maken met een erkende lokale bestrijder. Binnen 24 uur staat een bestrijder voor uw deur. Deze voert dan een controle uit. Er worden meerdere vragen beantwoord zoals: Waar zijn ze verstopt? en hoe erg zijn ze verspreid? Als u dan daadwerkelijk ratten heeft, stelt de bestrijder voor wat hij gaat doet. De lokale bestrijder zorgt ervoor dat de ratten voorgoed verdwijnen.
R

3. Hoera, de bestrijding is goed verlopen!

Hoe bestrijden onze specialisten de ratten? De bestrijder voert eerst een inspectie uit. Voordat de bestrijder begint met de behandeling zal hij eerst de methode en prijsopgave met u bespreken. De twee methodes die vaak gebruikt worden zijn rodenticide of klemmen. Als u wilt dat er nooit meer ratten in uw woning kunnen binnentreden dan kan onze bestrijders ook alle kieren etc. dichtmaken voor u.

4. Vakkundig advies van een ratten expert

Onze bestrijders gaan altijd zeer grondig en netjes te werken, dus zal de kans klein zijn dat de ratten terug zullen keren. Zeker als u gebruik maakt van onze service om alle kieren dicht te maken. Na de bestrijding zult u vakkundig advies ontvangen van onze expert om nieuwe ratten te voorkomen. Een advies kan zijn om zelf periodiek te inspecteren of er ratten zijn. U kunt nog veel meer adviezen krijgen van onze specialisten.
Tarieven bestrijden van ratten
Wij bieden onze klanten altijd volkomen eerlijke tarieven aan. De bestrijder komt altijd eerst een inspectie uitvoeren. Hier zal dan uit blijken of u werkelijk last heeft van ratten en tot hoeverre deze verspreid zijn. De bestrijder stelt dan een bestrijding voor en u zult dan een complete prijsopgave krijgen voor de ratten bestrijding.

Hoe worden deze tarieven bepaald? Het ligt ten eerste aan de grootte van het ongedierte (rattenplaag). Daarna is het van belang dat wij uitrekenen hoe lang onze experts ermee bezig zullen zijn. De tijd is inclusief inspectie en de behandeling zelf. Vervolgens spelen de bestrijdingsmethode, materialen en aantal behandelingen een rol.

Ratten kunnen best moeilijk zijn om te behandelen. Materialen die kwalitatief niet goed zijn, werken niet op ratten. Onze bestrijders kunnen elke rat laten verdwijnen. Bel nu 085-1050740 om een echte ratten specialist in te schakelen!

De strijd aangaan in uw bedrijf
Ratten kunnen veel schade aanrichten. Zeker voor bedrijven. Uw personeel en klanten schrikken zich rot. Ratten kunnen dus veel financiële en imago schade aanrichten. Als ondernemer wilt u dit natuurlijk direct stoppen. Bel nu 085-1050740 om een echte ratten specialist in te schakelen! Zij zorgen ervoor dat de ratten voorgoed verdwijnen! U kunt op ons rekenen.

Ongediertebestrijding nodig?

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden

Online een afspraak maken

Plan online uw afspraak in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Call Now ButtonBel ons direct