Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Erkende bestrijders in uw buurt

Motten bestrijden

Al jarenlange ervaring in het bestrijden van motten.

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Bestrijd motten!

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Particulier & zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Wat te doen?

U opent de droger en tot uw schrik treft u allemaal dode motten aan. U zult wel denken ‘hoe dan?’ het gebeurt vaker dan u denkt. U ruimt uw kleding op van het wasrek en doet het in de wasdroger. U had geen idee dat er motten waren verstopt in uw kledingstukken. Het is heel lastig om zelf motten te bestrijden. Gelukkig beschikken wij over bestrijders die gespecialiseerd zijn in motten plagen. Op deze pagina vindt u alles over het bestrijden van motten. Wij geven u tips over het bestrijden van motten in u eentje, maar ook over hoe u het professioneel kan bestrijden. Wilt u geen gaten meer in uw kledingstukken vinden? Bel ons dan nu om voorgoed de motten te laten verdwijnen.

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Samenwerking met zowel particulier als zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Motten zelf of professioneel bestrijden?

Een motten bestrijder is expert in het bestrijden van motten en heeft hier dan ook veel ervaring in. U zult met de hulp van onze gecertificeerde bestrijder meer resultaat boeken. Motten zijn een grote nachtmerrie voor uw kledingstukken. Stop het vandalisme! Motten bestrijden vergt vereiste vaardigheden waarover onze motten bestrijder beschikt. Motten staan ook wel bekend om hun immuniteit voor de meeste middelen. Een motten bestrijder weet precies hoe hij het moet aanpakken en hoe hij van de motten en zijn larven voorgoed af kan komen.

Motten bestrijden

Tips om zelf de strijd aan te gaan

Er zijn veel tips om motten tegen te gaan.

Wat kunt u zelf doen? Een paar tips om de strijd zelf aan te gaan voordat de motten bestrijder komt.

  1. Alle voedsel wat de mot heeft aangeraakt, moet weggegooid worden.
  2. U kunt alle motten zuigen met de stofzuiger. Gooi daarna de zak meteen weg.
  3. Was aangetaste kleding en textiel op minimaal 60 graden Celsius.
  4. Maak uw (kleding)kasten grondig schoon.

Teruggebeld worden?

Last van ander soort ongedierte? Bel ons direct op 085-1050740

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% Erkende bestrijders bij u in de buurt

Motten bestrijden regionaal

Kruipende insecten

Kakkerlakken
Vlooien
Mieren
Zilvervisjes
Bedwantsen
Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen
Bijen
Vliegen
Motten
Muggen

Knaagdieren

Muizen
Ratten
Andere knaagdieren

Houtaantasters

Schimmels
Zwammen
Boktor
Houtworm

Onze werkwijze tegen motten

Hoe gaan wij te werk? Dit zijn de stappen die onze ervaren ongediertebestrijders afgaan.

s

1. U treft een mot aan

Niemand wilt zijn kleding met gaten aantreffen. Wat vervelend allemaal. Bah, ze zijn ook nog eens in de keuken laden verstopt. Eten wat niet meer te eten is, kleding met gaten en granen met motten eitjes. Wat een verschrikking! Het is bijna onmogelijk om zonder gespecialiseerde ongediertebestrijders van motten af te komen. Bel ons dus nu om van de motten uit uw woning of bedrijf te bestrijden.

2. De mottenbestrijder is onderweg

U belt ons om de motten te bestrijden. Binnen enkele minuten kan u online of telefonisch een afspraak maken met een erkende lokale bestrijder. Binnen 24 uur staat een bestrijder voor uw deur. Deze voert dan een controle uit. Er worden meerdere vragen beantwoord zoals: Waar zijn ze verstopt? en hoe erg zijn ze verspreid? Als u dan daadwerkelijk motten heeft, stelt de bestrijder voor wat hij gaat doet. De lokale bestrijder zorgt ervoor dat de motten voorgoed verdwijnen.
R

3. Hoera, de bestrijding is goed verlopen!

Hoe bestrijden onze specialisten de motten? De motten specialist zal voornamelijk focussen op de broed- en verstopplaatsen van de motten. Voedsel wat aangeraakt is door motten wordt ook weggegooid. Dit kan namelijk schadelijk zijn voor uw gezondheid. Dit geldt dan ook voor kleding wat niet meer te redden valt. Elk kiertje, kastje, plafond wordt dan behandeld door de motten specialist. In de meeste gevallen duurt dit ongeveer 2 dagen tot alle motten bestreden zijn. In enkele gevallen gebruikt de ongediertebestrijder ook feromoonval. Wat is feromoonval? Het is een middel wat gebruikt wordt om mannelijke motten te lokken. U zult zich wel afvragen wat er dan met de vrouwelijke motten gebeurt. Deze kunnen zich niet meer voortplanten wat er uiteindelijk voor zorgt dat de motten verdwijnen. Dit kan dus ook soms gebruikt worden.

4. Vakkundig advies van een motten expert

Onze bestrijders gaan altijd zeer grondig en netjes te werken, dus zal de kans klein zijn dat de motten terug zullen keren. Na de bestrijding zult u vakkundig advies ontvangen van onze expert om nieuwe motten te voorkomen. Een advies kan zijn dat u kleding in luchtdichte dozen kan inpakken. Gooi direct eten weg wat door een mot is aangeraakt. U kunt nog veel meer adviezen krijgen van onze specialisten.
Tarieven bestrijden van motten
Wij bieden onze klanten altijd 100 procent eerlijke tarieven aan. De bestrijder komt altijd eerst een inspectie uitvoeren. Hier zal dan uit blijken of u werkelijk last heeft van motten en tot hoeverre deze verspreid zijn. De bestrijder stelt dan een bestrijding voor en u zult dan een complete prijsopgave krijgen voor de motten bestrijding.

Hoe worden deze tarieven bepaald? Het ligt ten eerste aan de grootte van het ongedierte (mottenplaag). Daarna is het van belang dat wij uitrekenen hoe lang onze experts ermee bezig zullen zijn. De tijd is inclusief inspectie en de behandeling zelf. Vervolgens spelen de bestrijdingsmethode, materialen en aantal behandelingen een rol.

Motten kunnen best moeilijk zijn om te behandelen. Materialen die kwalitatief niet goed zijn, werken niet op motten. Onze bestrijders kunnen elke mot laten verdwijnen. Bel nu 085-1234678 om een echte motten specialist in te schakelen!

De strijd aangaan in uw bedrijf
Motten kunnen veel schade aanrichten. Zeker voor bedrijven. Motten kunnen dus veel financiële schade aanrichten. Als ondernemer wilt u dit natuurlijk direct stoppen.

Bel nu 085-1234678 om een echte motten specialist in te schakelen! Zij zorgen ervoor dat de motten voorgoed verdwijnen! U kunt op ons rekenen.

Ongediertebestrijding nodig?

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden

Online een afspraak maken

Plan online uw afspraak in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Call Now ButtonBel ons direct