Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Erkende bestrijders in uw buurt

Mollen bestrijden

Al jarenlange ervaring in het bestrijden van mollen.

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Bestrijd mollen!

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Particulier & zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Wat te doen?

Mollen kunnen grote stukken grond verwoesten. Is het uw tuin, weiland of stuk grond? Laat dit snel bestrijden door één van onze ongediertebestrijders! Gelukkig beschikken wij over bestrijders die gespecialiseerd zijn in mollen plagen. Op deze pagina vindt u alles over het bestrijden van mollen. Wij geven u tips over het bestrijden van mollen in u eentje, maar ook over hoe u het professioneel kan bestrijden. Red uw grond en verlos ze van alle molshopen en vernielde planten.

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Samenwerking met zowel particulier als zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Mollen zelf of professioneel bestrijden?

Een mollenbestrijder is expert in het bestrijden van mollen en heeft hier dan ook veel ervaring in. U zult met de hulp van onze gecertificeerde bestrijder meer resultaat boeken. Mollen in de tuin zijn een grote nachtmerrie. Stop het vandalisme! Mollen bestrijden vergt vereiste vaardigheden waarover onze mollenbestrijder beschikt. Mollen staan ook wel bekend om hun immuniteit voor de meeste middelen. Een mollenbestrijder weet precies hoe hij het moet aanpakken en hoe hij van de mollen af kan komen.

Mollen bestrijden

Tips om zelf de strijd aan te gaan

Er zijn veel tips om mollen tegen te gaan.

Wat kunt u zelf doen? Een paar tips om de strijd zelf aan te gaan.

  1. Op een grasveld is het gebruik van een elektrische grasmaaier aangeraden. Het geluid van een elektrische grasmaaier kan de mollen wegjagen.
  2. Mollen zijn gevoelig tegen geluid en verhuizen snel bij herrie. Een oude methode wat effectief kan zijn is dat u de bodem van een glazen fles verwijderd en deze steekt in een molshoop. Als er al een beetje wind is, komt er een fluitend geluid door het flesje.

Teruggebeld worden?

Last van ander soort ongedierte? Bel ons direct op 085-1050740

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% Erkende bestrijders bij u in de buurt

Mollen bestrijden regionaal
Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes

Herkent u het ongedierte niet? Geen probleem.

Bel nu 085-0190057 om een echte specialist in te schakelen!.

Kruipende insecten

Kakkerlakken
Vlooien
Mieren
Zilvervisjes
Bedwantsen
Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen
Bijen
Vliegen
Motten
Muggen

Knaagdieren

Muizen
Ratten
Andere knaagdieren

Houtaantasters

Schimmels
Zwammen
Boktor
Houtworm

Onze werkwijze tegen vervelende mollen

Hoe gaan wij te werk? Dit zijn de stappen die onze ervaren ongediertebestrijders afgaan.

s

1. De confrontatie aangaan met mollen

Uw tuin is net verbouwd en mollen denken het zomaar te mogen vernielen met hun molshopen. Voor u het weet ziet u alleen maar molshopen. Het is geen mooi plaatje. Het is bijna onmogelijk om zonder gespecialiseerde ongediertebestrijders van mollen af te komen. Bel ons dus nu om van de mollen uit uw woning of bedrijf te bestrijden.

2. De mollenbestrijder is onderweg

U belt ons om de mollen te bestrijden. Binnen enkele minuten kan u online of telefonisch een afspraak maken met een erkende lokale bestrijder. Binnen 24 uur staat een bestrijder voor uw deur. Deze voert dan een controle uit. Er worden meerdere vragen beantwoord zoals: Waar zijn ze verstopt? en Hoe erg zijn ze verspreid? In enkele gevallen zullen wij een speurhond inzetten. Als u dan daadwerkelijk mollen heeft, stelt de bestrijder voor wat hij gaat doet.
R

3. Hoera, de bestrijding is goed verlopen!

Hoe bestrijden onze specialisten de mollen? Dit doen ze met de hulp van klemmen. Het ligt aan de grootte of er ook mollentabletten gebruikt worden. Bij akkers en voetbalvelden bijvoorbeeld wordt er gebruik gemaakt van mollentabletten. Deze mollentabletten zijn giftig en daarom wordt dit in enkele gevallen gebruikt. Bij het gebruik van klemmen zijn er vereiste vaardigheden waar onze mollenbestrijders over beschikken. De klem wordt op zo een manier geplaatst dat de mollen geen pijn zullen lijden. Het bestrijden van mollen kan enkele tijd duren. Het is namelijk wachten totdat de mollen in de klemmen vast komen te zitten. Deze klemmen worden dan ook periodiek gecontroleerd.

4. Vakkundig advies van een mollen expert

Onze bestrijders gaan altijd zeer grondig en netjes te werken, dus zal de kans klein zijn dat de mollen terug zullen keren. Na de bestrijding zult u vakkundig advies ontvangen van onze expert om nieuwe mollen te voorkomen. Mollen leven ondergronds, dus houd er rekening mee dat het altijd mogelijk is dat er een mol is die niet gezien.
Tarieven bestrijden van mollen

Wij bieden onze klanten altijd 100 procent eerlijke tarieven aan. De bestrijder komt altijd eerst een inspectie uitvoeren. Hier zal dan uit blijken of u werkelijk last heeft van mollen en tot hoeverre deze verspreid zijn. De bestrijder stelt dan een bestrijding voor en u zult dan een complete prijsopgave krijgen voor de mollen bestrijding.

Hoe worden deze tarieven bepaald? Het ligt ten eerste aan de grootte van het ongedierte (mollenplaag). Daarna is het van belang dat wij uitrekenen hoe lang onze experts ermee bezig zullen zijn. De tijd is inclusief inspectie en de behandeling zelf. Vervolgens spelen de bestrijdingsmethode, materialen en aantal behandelingen een rol.

Mollen kunnen best moeilijk zijn om te behandelen. Materialen die kwalitatief niet goed zijn, werken niet op Mollen. Alleen de allerbeste ongediertebestrijders zullen mollen uit uw gronden laten verdwijnen. Onze bestrijders kunnen elke mol laten verdwijnen. Bel nu 085-1050740 om een echte mol specialist in te schakelen!

De strijd aangaan in uw bedrijf
De beruchte mollen houden van sportvelden, akkers, tuinen en andere stukken grond. Het zijn vandalen die er zo mee wegkomen.

Dit kan schade hebben op uw financiële stand. Stop het direct! Bel nu 085-1234678 om een echte mollen specialist in te schakelen!

Ongediertebestrijding nodig?

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden

Online een afspraak maken

Plan online uw afspraak in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Call Now ButtonBel ons direct