Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Erkende bestrijders in uw buurt

Mieren bestrijden

Al jarenlange ervaring in het bestrijden van mieren.

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Bestrijd mieren!

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Particulier & zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Hoe kom ik af van mieren?

Mieren kunnen al snel een plaag vormen. Gelukkig kunnen onze bestrijders u helpen. Op deze pagina vindt u alles over het bestrijden van mieren. Wij geven u tips over het bestrijden van mieren in u eentje, maar ook over hoe u het professioneel kan laten bestrijden. Snel gebeld is snel af van uw mieren.

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Samenwerking met zowel particulier als zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Mieren zelf of professioneel bestrijden?

Een mieren bestrijder is gespecialiseerd in het bestrijden van mieren en heeft hier dus veel ervaring in. U zult met de hulp van onze gecertificeerde bestrijder meer resultaat boeken. Mieren zijn een grote nachtmerrie. De soort insecticide die wij gebruiken zorgt ervoor dat de mieren in 1 keer verdwijnen. Mieren hebben een soort immuniteit tegen goedkope middelen die u in de supermarkt vindt. Dit vergt vereiste vaardigheden waarover onze ongediertebestrijder beschikt. Het is daarom verstandig als u een mieren bestrijder inschakelt voor uw probleem. Deze maakt gebruik van middelen die effectief zijn en ervoor zorgen dat u eindelijk af bent van de mieren in uw tuin, huis en keuken.

Mieren bestrijden

Tips om zelf de strijd aan te gaan

Er zijn veel tips om mieren tegen te gaan. Wat kunt u zelf doen?

Een paar tips voordat de bestrijder eraan komt

  1. Maak de vloeren periodiek schoon.
  2. De lokdoosjes die u in de winkel vindt, moet u niet in uw huis neerzetten. Dit lokt alleen maar mieren in uw woning.
  3. Sluit de vuilnisbakken goed af.
  4. Verwijder alle oude hout in de tuin.

Teruggebeld worden?

Last van ander soort ongedierte? Bel ons direct op 085-1050740

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% Erkende bestrijders bij u in de buurt

Mieren bestrijden regionaal

Kruipende insecten

Kakkerlakken
Vlooien
Mieren
Zilvervisjes
Bedwantsen
Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen
Bijen
Vliegen
Motten
Muggen

Knaagdieren

Muizen
Ratten
Andere knaagdieren

Houtaantasters

Schimmels
Zwammen
Boktor
Houtworm

Onze werkwijze tegen vervelende mieren

Hoe gaan wij te werk? Dit zijn de stappen die onze ervaren ongediertebestrijders afgaan.

s

1. De confrontatie aangaan met mieren

Mieren kunnen zeer irritant zijn. Ze zijn onschadelijk, maar dat doet er niet aan toe. Ze kunnen namelijk wel ziektekiemen verspreiden. Bel ons daarom om de mieren aan te pakken. Wij sturen u direct onze mieren specialist op om de mieren op uw terras en tuin te bestrijden.

2. De mieren bestrijder is onderweg

U belt ons om de mieren te bestrijden. Binnen enkele minuten kunt u online of telefonisch een afspraak maken met een erkende lokale bestrijder. Binnen 24 uur staat een bestrijder voor uw deur. Deze voert dan een controle uit. Er worden meerdere vragen beantwoord zoals: Waar zijn ze verstopt? en hoe erg zijn ze verspreid? Als u dan daadwerkelijk mieren heeft, stelt de bestrijder voor wat hij gaat doet en welke methode hij gaat gebruiken.
R

3. Hoera, de bestrijding is goed verlopen!

Onze bestrijder heeft de inspectie achter de rug en begint met de behandeling. Er zijn verschillende methodes om mieren mee te bestrijden. We maken in de meeste gevallen gebruik van insecticide. Daarnaast gebruiken we buiten ook wel eens lokaasgel. Hoe doen onze bestrijders dat? De mieren specialist druppels wat lokaasgel in de ingang van de mierennest. De gel gaat mee met de mieren in het nest. De plaag is pas weg als alle mieren van de gel hebben gegeten. Daarom kan het altijd een tijdje duren. Een paar dagen. Als er gebruik gemaakt wordt van insecticide dan wordt er insecticide gespoten op alle oppervlakken waar mieren oplopen. Als dit de methode is waar gebruik van gemaakt wordt dan moet u een paar uur uw woning verlaten. Wij raden u dan ook aan om uw woning een dag ventileren.

4. Vakkundig advies van een mieren expert

De kans dat de mieren weg zijn, is ontzettend groot. Vermoed u dat er nog wel mieren zijn? Dan kunt u altijd een controle aanvragen. Wij inspecteren dan nogmaals of er mieren zijn. Na de bestrijding zult u vakkundig advies ontvangen van onze expert om nieuwe mieren te voorkomen. Verwijder afval bijvoorbeeld meteen. Poets de oppervlakken goed en ruim het afwas meteen op na het eten. Kruimels moet u ook direct opvegen.
Tarieven bestrijden van mieren
Wij bieden onze klanten altijd 100 procent eerlijke tarieven aan. De bestrijder komt altijd eerst een inspectie uitvoeren. Hier zal dan uit blijken of u werkelijk last heeft van mieren en tot hoeverre deze verspreid zijn. De bestrijder stelt dan een bestrijding voor en u zult dan een complete prijsopgave krijgen voor de mierenbestrijding.

Hoe worden deze tarieven bepaald? Het ligt ten eerste aan de grootte van het ongedierte (mierenplaag). Daarna is het van belang dat wij uitrekenen hoe lang onze experts ermee bezig zullen zijn. De tijd is inclusief inspectie en de behandeling zelf. Vervolgens spelen de bestrijdingsmethode, materialen en aantal behandelingen een rol.

Mieren met goedkope middelen uit de supermarkt bestrijden is bijna onmogelijk. Alleen de allerbeste ongediertebestrijders zullen mieren uit en rondom uw woning laten verdwijnen. Onze bestrijders kunnen elke mier uit uw woning, hotel of bedrijf laten verdwijnen. Bel nu 085-1234678 om een echte mier specialist in te schakelen!

Je bereidt voedselproducten voor je gasten, cliënten of patiënten. Deze producten moeten aan allerlei kwaliteitseisen voldoen. Die bereik je niet als er voortdurend mieren in je werkruimte en over je producten lopen. Voorkom besmetting met nare schimmels en bacteriën: werk de mieren uit je bedrijf weg met behulp van onze ongediertebestrijder. Professionele en veilige mierenbestrijding verzekerd!

De mierenplaag op de werkvloer
Heeft u last van mieren op de werkvloer? Stop het direct! Het is niet hygiënisch dat er mieren over uw voedsel of werkruimte lopen.

Bel nu 085-1234678 om een echte mieren specialist in te schakelen!

Ongediertebestrijding nodig?

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden

Online een afspraak maken

Plan online uw afspraak in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Call Now ButtonBel ons direct