Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Erkende bestrijders in uw buurt

Kevers bestrijden

Al jarenlange ervaring in het bestrijden van kevers.

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Bestrijd kevers!

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Particulier & zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Hoe kom ik af van nare kevers?

Kevers kunnen al snel een plaag vormen. Gelukkig kunnen onze bestrijders u helpen. Op deze pagina vindt u alles over het bestrijden van kevers. Wij geven u tips over het bestrijden van kevers in u eentje, maar ook over hoe u het professioneel kan laten bestrijden. Weg met al die kevers!

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Samenwerking met zowel particulier als zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Kevers zelf of professioneel bestrijden?

Een kever bestrijder is gespecialiseerd in het bestrijden van kevers en heeft hier dus veel ervaring in. U zult met de hulp van onze gecertificeerde bestrijder meer resultaat boeken. Kevers zijn een grote nachtmerrie. De soort insecticide die wij gebruiken zorgt ervoor dat de kevers in 1 keer verdwijnen. Kevers hebben een soort immuniteit tegen goedkope middelen die u in de supermarkt vindt. Dit vergt vereiste vaardigheden waarover onze ongediertebestrijder beschikt. Het is daarom verstandig als u een kever bestrijder inschakelt voor uw probleem.

Kevers bestrijden

Tips om zelf de strijd aan te gaan

Er zijn veel tips om kevers tegen te gaan. Wat kunt u zelf doen? Een paar tips voordat de bestrijder eraan komt. Ruim de kamers die behandeld gaan worden op. Maak meteen ook goed schoon voordat de bestrijder komt. Dit is belangrijk omdat u anders het bestrijdingsmiddel wegpoetst.

  1. Kleding die aangetast is, moet u minstens op 60 graden wassen.
  2. U kunt ook uw aangetaste kleding vriezen op -20 graden.
  3. Indien mogelijk, hang aangetaste kleding in de zon.

Teruggebeld worden?

Last van ander soort ongedierte? Bel ons direct op 085-1050740

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% Erkende bestrijders bij u in de buurt

Kevers bestrijden regionaal

Kruipende insecten

Kakkerlakken
Vlooien
Mieren
Zilvervisjes
Bedwantsen
Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen
Bijen
Vliegen
Motten
Muggen

Knaagdieren

Muizen
Ratten
Andere knaagdieren

Houtaantasters

Schimmels
Zwammen
Boktor
Houtworm

Onze werkwijze tegen vretende kevers

Hoe gaan wij te werk? Dit zijn de stappen die onze ervaren ongediertebestrijders afgaan.

s

1. De confrontatie aangaan met kevers

U ontdekt gaatjes in uw vloerkleden of in het hout. Dit is een symptoom voor kevers. Bel ons daarom meteen om de kevers te bestrijden.

2. De kever bestrijder is onderweg

U belt ons om de kevers te bestrijden. Binnen enkele minuten kunt u online of telefonisch een afspraak maken met een erkende lokale bestrijder. Binnen 24 uur staat een bestrijder voor uw deur. Deze voert dan een controle uit. Er worden meerdere vragen beantwoord zoals: Waar zijn ze verstopt? en hoe erg zijn ze verspreid? Als u dan daadwerkelijk kevers heeft, stelt de bestrijder voor wat hij gaat doet en welke methode hij gaat gebruiken.
R

3. Hoera, de bestrijding is goed verlopen!

Onze bestrijder heeft de inspectie achter de rug en begint met de behandeling. Er zijn verschillende methodes om kevers mee te bestrijden. We maken in de meeste gevallen gebruik van insecticide. Dit ligt allemaal de soort. Een kever bestrijding kan best heftig zijn, als u gehele woning is besmet. Meubels die ‘besmet’ zijn worden niet met insecticide behandeld, maar met gas. Geen zorgen, de bestrijder legt u alles uit en zal de behandeling goed laten verlopen. Na controles of extra behandelingen kunnen afhankelijk van de grootte van de plaag noodzakelijk zijn.

4. Vakkundig advies van een kever expert

De kans dat de kevers weg zijn, is ontzettend groot. Vermoed u dat er nog wel kevers zijn? Dan kunt u altijd een controle aanvragen. Wij inspecteren dan nogmaals of er kevers zijn. Na de bestrijding zult u vakkundig advies ontvangen van onze expert om nieuwe kevers te voorkomen. U moet bijvoorbeeld altijd tweedehands houten meubels controleren op hout gaatjes.
Tarieven bestrijden van kevers
Wij bieden onze klanten altijd 100 procent eerlijke tarieven aan. De bestrijder komt altijd eerst een inspectie uitvoeren. Hier zal dan uit blijken of u werkelijk last heeft van kevers en tot hoeverre deze verspreid zijn. De bestrijder stelt dan een bestrijding voor en u zult dan een complete prijsopgave krijgen voor de kever bestrijding.

Hoe worden deze tarieven bepaald? Het ligt ten eerste aan de grootte van het ongedierte (keverplaag). Daarna is het van belang dat wij uitrekenen hoe lang onze experts ermee bezig zullen zijn. De tijd is inclusief inspectie en de behandeling zelf. Vervolgens spelen de bestrijdingsmethode, materialen en aantal behandelingen een rol.

Kevers met goedkope middelen uit de supermarkt bestrijden is bijna onmogelijk. Alleen de allerbeste ongediertebestrijders zullen kevers uit uw woning laten verdwijnen. Onze bestrijders kunnen elke kever uit uw woning, hotel of bedrijf laten verdwijnen. Bel nu 085-1234678 om een echte kever specialist in te schakelen!

De keverplaag op de werkvloer
Denkt u dat u last heeft van kevers? Stop het direct! Dit kan serieuze gevolgen voor uw reputatie, financiële stand en werknemers hebben.

Bel nu 085-1234678 om een echte kever specialist in te schakelen!

Ongediertebestrijding nodig?

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden

Online een afspraak maken

Plan online uw afspraak in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Call Now ButtonBel ons direct