Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Erkende bestrijders in uw buurt

Kakkerlakken bestrijden

Al jarenlange ervaring in het bestrijden van kakkerlakken.

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Bestrijd Kakkerlakken!

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Particulier & zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Hoe kom ik af van kakkerlakken?

Kakkerlakken kunnen er niet alleen voor zorgen dat je ziek wordt van de schimmels, bacteriën en virussen die ze meenemen, maar ze zijn ook gewoon onhygiënisch. Ze verstoppen zich overal. Vaak leven ze in uw meubilair, keukenkastjes en badkamers. Geen plek is veilig. Gelukkig kunnen onze bestrijders u helpen. Op deze pagina vindt u alles over het bestrijden van kakkerlakken. Wij geven u tips over het bestrijden van kakkerlakken in u eentje, maar ook over hoe u het professioneel kan laten bestrijden.

Weg met al die kakkerlakken!

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Samenwerking met zowel particulier als zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Kakkerlakken zelf of professioneel bestrijden?

Een kakkerlak bestrijder is gespecialiseerd in het bestrijden van kakkerlakken en heeft hier dus veel ervaring in. U zult met de hulp van onze gecertificeerde bestrijder meer resultaat boeken. Kakkerlakken zijn een grote nachtmerrie. De soort insecticide die wij gebruiken zorgt ervoor dat de kakkerlakken in 1 keer verdwijnen. Kakkerlakken hebben een soort immuniteit tegen middelen die u in de supermarkt vindt. Dit vergt vereiste vaardigheden waarover onze kakkerlak bestrijder beschikt. Het is daarom verstandig als u een kakkerlak bestrijder inschakelt voor uw probleem.

Kakkerlakken bestrijden

Tips om zelf de strijd aan te gaan

Er zijn veel tips om kakkerlakken tegen te gaan. Wat kunt u zelf doen? Een paar tips voordat de bestrijder eraan komt. Ruim de kamers die behandeld gaan worden op.

Maak meteen ook goed schoon voordat de bestrijder komt. Dit is belangrijk omdat u anders het bestrijdingsmiddel wegpoetst.

  1. Pak onaangetast voedsel goed in berg dit op.
  2. Houd de temperatuur in uw bedrijf of woning laag.
  3. Zoveel mogelijk afval verwijderen uit uw bedrijf of woning.
  4. Ventileer zo veel mogelijk.
  5. Gooi aangetast voedsel direct weg.

Teruggebeld worden?

Last van ander soort ongedierte? Bel ons direct op 085-1050740

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% Erkende bestrijders bij u in de buurt

Kakkerlakken bestrijden regionaal

Kruipende insecten

Kakkerlakken
Vlooien
Mieren
Zilvervisjes
Bedwantsen
Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen
Bijen
Vliegen
Motten
Muggen

Knaagdieren

Muizen
Ratten
Andere knaagdieren

Houtaantasters

Schimmels
Zwammen
Boktor
Houtworm

Recensies & ervaringen

Onze werkwijze tegen vretende kakkerlakken

Hoe gaan wij te werk? Dit zijn de stappen die onze ervaren ongediertebestrijders afgaan.

s

1. De confrontatie aangaan met kakkerlakken

Het is zeer onsmakelijk om een kakkerlak te treffen in u woning. Bah, kakkerlakken! Als u er eentje ziet dan zijn er geheid meer. Kakkerlakken zijn zeer onhygiënisch. Ze brengen onder andere bacteriën, schimmels en virussen met zich mee. Hun uitwerpselen kunnen eczeem en astma opwekken. De keuken is een grote feest voor de kakkerlakken. Er is voedsel het is warm en vocht. Een kakkerlak wil je niet in je keuken hebben. Bel ons daarom meteen om de kakkerlakken te bestrijden.

2. De kakkerlakken bestrijder is onderweg

U belt ons om de kakkerlakken te bestrijden. Binnen enkele minuten kunt u online of telefonisch een afspraak maken met een erkende lokale bestrijder. Binnen 24 uur staat een bestrijder voor uw deur. Deze voert dan een controle uit. Er worden meerdere vragen beantwoord zoals: Waar zijn ze verstopt? en hoe erg zijn ze verspreid? Als u dan daadwerkelijk kakkerlakken heeft, stelt de bestrijder voor wat hij gaat doet.

R

3. Hoera, de bestrijding is goed verlopen!

Onze bestrijder heeft de inspectie achter de rug en begint met de behandeling. Er zijn verschillende methodes om kakkerlakken mee te bestrijden. We kunnen gebruik maken van insecticide, maar ook met lokaasgel. Insecticide gaat wel sneller uit ervaring. Als er gebruik gemaakt wordt van insecticide dan moet u uw woning of bedrijfspand minimaal 2 uur voor de behandeling verlaten. Het kan zijn dat uw pand veel kieren in de muren en vloeren heeft. Hierdoor laat u veel ongedierte binnen die u niet wilt. De bestrijder kan dat voorstellen om wering aan het gebouw aan te brengen. Als er voorwerpen zijn die aangetast zijn door kakkerlakken moet u deze zelf schoonmaken. De behandeling is compleet als alle eipakketjes en kakkerlakken verdelgd zijn. Na controles of extra behandelingen kunnen afhankelijk van de grootte van de plaag noodzakelijk zijn.

4. Vakkundig advies van een kakkerlak expert

De kans dat de kakkerlak weg is, is ontzettend groot. Vermoed u dat er nog wel kakkerlakken zijn? Dan kunt u altijd een controle aanvragen. Wij inspecteren dan nogmaals of er kakkerlakken zijn. Na de bestrijding zult u vakkundig advies ontvangen van onze expert om nieuwe kakkerlakken te voorkomen. U moet bijvoorbeeld altijd voedsel goed afdekken en vet goed wegpoetsen.

Tarieven bestrijden van kakkerlakken

Wij bieden onze klanten altijd 100 procent eerlijke tarieven aan. De bestrijder komt altijd eerst een inspectie uitvoeren. Hier zal dan uit blijken of u werkelijk last heeft van kakkerlakken en tot hoeverre deze verspreid zijn. De bestrijder stelt dan een bestrijding voor en u zult dan een complete prijsopgave krijgen voor de kakkerlak bestrijding.

Hoe worden deze tarieven bepaald? Het ligt ten eerste aan de grootte van het ongedierte (kakkerlakkenplaag). Daarna is het van belang dat wij uitrekenen hoe lang onze experts ermee bezig zullen zijn. De tijd is inclusief inspectie en de behandeling zelf. Vervolgens spelen de bestrijdingsmethode, materialen en aantal behandelingen een rol.

Kakkerlakken met middelen uit de supermarkt bestrijden is bijna onmogelijk. Alleen de allerbeste ongediertebestrijders zullen kakkerlakken uit uw woning laten verdwijnen. Als er maar een klein spleetje overgeslagen wordt, komen de kakkerlakken terug. Onze bestrijders kunnen elke kakkerlak uit uw woning, hotel of bedrijf laten verdwijnen. Bel nu 085-1234678 om een echte kakkerlak specialist in te schakelen!

De kakkerlakkenplaag op de werkvloer

Denkt u dat u last heeft van kakkerlakken? Stop het direct! Dit kan serieuze gevolgen voor uw reputatie en werknemers hebben.

Bel nu 085-1234678 om een echte kakkerlakken specialist in te schakelen!

Ongediertebestrijding nodig?

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden

Online een afspraak maken

Plan online uw afspraak in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Call Now ButtonBel ons direct