Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Erkende bestrijders in uw buurt

Houtworm bestrijden

Al jarenlange ervaring in het bestrijden van houtwormen.

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Bestrijd houtwormen!

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Particulier & zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Hoe kom ik af van houtwormen?

Snel! Want voor je het weet vreten ze al het hout in uw gebouw kapot. Niets is veilig, niet uw vloeren of balken en zelf niet uw houten fotolijsten. Gelukkig kunnen onze bestrijders u helpen. Op deze pagina vindt u alles over het bestrijden van houtwormen. Wij geven u tips over het bestrijden van houtwormen in u eentje, maar ook over hoe u het professioneel kan laten bestrijden. Weg met al die houtwormen!

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Samenwerking met zowel particulier als zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Houtwormen zelf of professioneel bestrijden?

Een houtworm bestrijder is gespecialiseerd in het bestrijden van houtwormen en heeft hier dus veel ervaring in. U zult met de hulp van onze gecertificeerde bestrijder meer resultaat boeken. Houtwormen zijn een grote nachtmerrie. De soort insecticide die wij gebruiken zorgt ervoor dat de larven in 1 keer verdwijnen. Het hout moet ook grondig nagekeken worden. Dit vergt vereiste vaardigheden waarover onze houtwormbestrijder beschikt.

Houtworm bestrijden

Tips om zelf de strijd aan te gaan

Er zijn veel tips om houtwormen tegen te gaan. Wat kunt u zelf doen? Een paar tips voordat de bestrijder eraan komt.

  1. Verwijder stilstaand water en laat dit goed drogen.
  2. Het hout wat behandeld moet worden, moet goed gereinigd en geschuurd worden.
  3. Haal de ruimtes leeg waar de houtworm verwijderd wordt.

Teruggebeld worden?

Last van ander soort ongedierte? Bel ons direct op 085-1050740

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% Erkende bestrijders bij u in de buurt

Houtworm bestrijden regionaal

Kruipende insecten

Kakkerlakken
Vlooien
Mieren
Zilvervisjes
Bedwantsen
Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen
Bijen
Vliegen
Motten
Muggen

Knaagdieren

Muizen
Ratten
Andere knaagdieren

Houtaantasters

Schimmels
Zwammen
Boktor
Houtworm

Onze werkwijze tegen vretende houtwormen

Hoe gaan wij te werk? Dit zijn de stappen die onze ervaren ongediertebestrijders afgaan.

s

1. De confrontatie aangaan met houtwormen

Houtwormen zijn verschrikkelijk. De larven eten al het hout op alsof ze jaren niet hebben gegeten. Ze worden volwassen en vliegen weg. De schade is intussen al aangericht. Uw pand staat op het punt om in te storten of is al heel kwetsbaar. Treft u boorgaatjes? Hoort u een gek geluid wat op een knagend geluid klinkt? Bel ons dus nu om van de houtwormen uit uw woning of bedrijf te bestrijden.

2. De houtwormen bestrijder is onderweg

U belt ons om de houtwormen te bestrijden. Binnen enkele minuten kunt u online of telefonisch een afspraak maken met een erkende lokale bestrijder. Binnen 24 uur staat een bestrijder voor uw deur. Deze voert dan een controle uit. Er worden meerdere vragen beantwoord zoals: Waar zijn ze verstopt? en hoe erg zijn ze verspreid? Als u dan daadwerkelijk houtwormen heeft, stelt de bestrijder voor wat hij gaat doet.
R

3. Hoera, de bestrijding is goed verlopen!

Onze bestrijder heeft de inspectie achter de rug en begint met de behandeling. De boorgaten van de houtwormen worden schoongemaakt. Het kan zijn dat het hout geschuurd moet worden. Al het stof wordt stofgezogen. Het is namelijk cruciaal dat het hout droog en schoon moet zijn voordat de bestrijding kan beginnen. Onze gecertificeerde bestrijder zal daarna met een vloeistof pomp insecticide tegen de houtwormen door de gaten spuiten. Dit proces wordt meerdere malen herhaalt. Uw meubilair wordt hier niet mee behandeld. Dit is omdat het gif is en dit risicovol is voor uw gezondheid. Daarom is het verstandig dit door een speciaal bedrijf te laten doen. U moet uw woning dan minstens 48 uur laten ventileren. Dit is heel belangrijk.

4. Vakkundig advies van een houtworm expert

Het middel wat wij tegen het houtworm gebruiken werkt maar liefst 5 jaar lang. De kans dat de houtworm weg is, is dus ontzettend groot. Vermoed u dat er nog wel houtwormen zijn? Dan kunt u altijd een controle aanvragen. Wij inspecteren dan nogmaals of er houtwormen zijn. Na de bestrijding zult u vakkundig advies ontvangen van onze expert om nieuwe houtwormen te voorkomen. U moet bijvoorbeeld altijd meubilair van een tweedehandswinkel controleren op boorgaten.
Tarieven bestrijden van houtwormen
Wij bieden onze klanten altijd 100 procent eerlijke tarieven aan. De bestrijder komt altijd eerst een inspectie uitvoeren. Hier zal dan uit blijken of u werkelijk last heeft van houtwormen en tot hoeverre deze verspreid zijn. De bestrijder stelt dan een bestrijding voor en u zult dan een complete prijsopgave krijgen voor de houtwormbestrijding.

Hoe worden deze tarieven bepaald? Het ligt ten eerste aan de grootte van het ongedierte (houtwormen plaag). Daarna is het van belang dat wij uitrekenen hoe lang onze experts ermee bezig zullen zijn. De tijd is inclusief inspectie en de behandeling zelf. Vervolgens spelen de bestrijdingsmethode, materialen en aantal behandelingen een rol. De inspectie is bij houtwormen erg belangrijk. Het kan zijn dat er een aannemer ingeschakeld moet worden om het hout te beoordelen. Als het hout vernietigd moet worden dan loopt de prijs voor u ook op. Het kan ook zijn dat er problemen met het vocht is waardoor er een sprake is van lekkage. Schakel dan eerst een rioolspecialist in. Er kunnen dus veel kosten bijkomen bij een houtwormn plaag.

Houtwormen kunnen best moeilijk zijn om te behandelen. Alleen de allerbeste ongediertebestrijders zullen houtwormen uit uw woning laten verdwijnen. Als er maar een klein spleetje overgeslagen wordt, komen de houtwormen terug. Onze bestrijders kunnen elke houtworm uit uw woning, hotel of bedrijf laten verdwijnen. Bel nu 085-1234678 om een echte houtworm specialist in te schakelen!

De houtworm plaag op de werkvloer
Denkt u dat u last heeft van houtwormen? Stop het direct! Dit kan serieuze gevolgen voor uw gebouw en constructie hebben.

Bel nu 085-1234678 om een echte houtworm specialist in te schakelen!

Ongediertebestrijding nodig?

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden

Online een afspraak maken

Plan online uw afspraak in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Call Now ButtonBel ons direct