Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Erkende bestrijders in uw buurt

Duiven bestrijden

Al jarenlange ervaring in het bestrijden van duiven.

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Bestrijd de duivenplaag!

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Particulier & zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

De strijd aangaan met duiven?

Duiven zijn mooie dieren, maar kunnen enorm vervelend worden wanneer ze een plaag vormen. Ze poepen alles onder, pikken in uw dak en brengen andere ongedierte mee. Het kan als een aanval voelen waar je maar niet vanaf kan komen. Maak een einde aan duiven terrorisme. Wat houdt duiven bestrijding in? Wij doden de duiven niet, wij verjagen de duiven. Op deze pagina vindt u alles over het bestrijden van een verschrikkelijke duivenplaag. Gelukkig kunnen onze bestrijders dit voor u oplossen. Wij geven u tips over het bestrijden van duiven in u eentje, maar ook over hoe u het professioneel kan laten bestrijden.

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Samenwerking met zowel particulier als zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Duiven zelf of professioneel bestrijden?

Een duiven bestrijder is gespecialiseerd in het bestrijden van duiven en heeft hier veel ervaring in. U zult met de hulp van onze gecertificeerde bestrijder meer resultaat boeken. Duiven zijn een nachtmerrie. Ze zijn lastig te bereiken en verplaatsen zich niet zonder een gevecht. Dit vergt vereiste vaardigheden waarover onze duiven bestrijder beschikt.

Duiven bestrijden

Tips om zelf de strijd aan te gaan

Hier zijn een aantal tips om duiven tegen te gaan.

Wat kunt u zelf doen? Een paar suggesties voordat de bestrijder komt.

  1. De duivenwering moet op een schone ondergrond aangebracht worden. U kunt alvast de desbetreffende plekken schoonmaken.
  2. Heeft u last van duiven op het dak? Dan is het handig als u voor een ladder zorgt, zodat onze bestrijders het dak kunnen bereiken.
  3. Is het probleem op het balkon of galerij? Dan is het handig dat u deze opruimt voordat de bestrijder komt.

Teruggebeld worden?

Last van ander soort ongedierte? Bel ons direct op 085-1050740

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% Erkende bestrijders bij u in de buurt

Duiven bestrijden regionaal

Kruipende insecten

Kakkerlakken
Vlooien
Mieren
Zilvervisjes
Bedwantsen
Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen
Bijen
Vliegen
Motten
Muggen

Knaagdieren

Muizen
Ratten
Andere knaagdieren

Houtaantasters

Schimmels
Zwammen
Boktor
Houtworm

Recensies & ervaringen

Valencia
2 reviews

Mijn ervaring met Quick ongediertebestrijding is waardig. Zou dit bedrijf aanbevelen, ze boden uitstekende klantenservice. Ik was zeer tevreden met hun werk. Alles gebeurde professioneel en respectvol.

Louwrens
5 reviews

Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen. Hun prijzen zijn buitengewoon eerlijk. De muizen bestrijding was snel en professioneel. Alles werd zeer goed uitgelegd. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

Chayenna
1 review

Bijna 3 jaar later en nog steeds geen muizen in mijn woning, beste ongediertebestrijding bedrijf van heel Nederland! Dankjewel voor deze geweldige service.

Naomie
3 reviews

Ik kan zeggen dat het het beste bedrijf is om te bellen als u een inspectie op ongedierte nodig hebt. Dit is de tweede keer dat ik Quick ongediertebestrijding gebruik. Mijn eerste ervaring was geweldig.

Peter
2 reviews

Ik raakte in paniek nadat ik erachter kwam dat mijn huis vol zit met bedwantsen. De bestrijders kwamen op tijd, legden me het proces uit en vroegen me zelfs of ik nog vragen had. Na een paar uur was ik in staat om op het bed te liggen zonder me zorgen te maken over de vervelende bedwantsen.

Rene
6 reviews

Ik zag maandag een rat in mijn huis en ik belde ze meteen. De bestrijder kwam op tijd, inspecteerde mijn huis goed, blokkeerde de mogelijke ingangen en plaatste een paar vallen. Ik heb de rat sindsdien niet meer gezien en ben meer dan tevreden.

Onze werkwijze tegen duiven

Hoe gaan wij te werk? Dit zijn de stappen die onze ervaren ongediertebestrijders afgaan.

s

1. De confrontatie aangaan met duiven

Duiven kunnen zeer vervelend zijn. Het maakt niet uit of het in het centrum is of ergens afgelegen. Ze komen met al hun vrienden en verzamelen zich op je dak. Wat nu? Wat is die poep, geluidoverlast en de beschadigde dakpannen een nachtmerrie. De nesten trekken ook ander ongedierte aan zoals vlooien en mijten. Laat daarom meteen een duiven bestrijder kijken. Het is bijna onmogelijk om zonder gespecialiseerde ongediertebestrijders van duiven af te komen. Bel ons dus nu om van de duiven uit uw woning of bedrijf te bestrijden.

2. De duiven bestrijder is onderweg

Het is eenvoudig. Bel ons nu om uw duiven te verjagen. Binnen enkele minuten kan u online of telefonisch een afspraak maken met een erkende lokale bestrijder. Binnen 24 uur staat een bestrijder voor uw deur. Deze voert dan een controle uit. Om hoeveel duiven gaat het en wat is de schade. Onze ervaren bestrijder zal u goed voorbereiden en vertellen wat u allemaal kan doen. De behandeling kan beginnen!
R

3. Hoera, de bestrijding is goed verlopen!

Als u dacht dat wij de duiven zouden vermoorden dan heeft u het mis. Duiven mogen namelijk uitsluitend met de toestemming van de overheid vermoord worden. Duiven mogen wel gevangen worden en dan ergens anders vrijgelaten worden. Echter, ook hier is toestemming voor nodig maar dan van de gemeente. Wat de bestrijder vaak doet is dat er duivenwering aangebracht wordt. Wat houdt dit in? De bestrijder plaatst dan netten, spandraden of pinnen op plekken waar duiven niet meer op kunnen landen. Daarnaast is het ook mogelijk om lasers te plaatsen op de daken. Echter, ook daar zijn weer strenge voorwaarden aan gelinkt.

4. Vakkundig advies van een duiven expert

Als de bestrijding is geweest, is het de bedoeling dat u eindelijk verlost bent van de verschrikkelijke duiven. De duiven gaan verhuizen. De duivenverschrikker zal u nog wel een aantal tips geven om de terugkeer van de duiven te vermijden. Een voorbeeld is om geen vogelvoer of voedsel kruimels in uw tuin te strooien. Hiermee lokt u ze namelijk weer terug naar uw dak.
Tarieven wegjagen van duiven
Wij bieden onze klanten altijd 100 procent eerlijke tarieven aan. De bestrijder komt altijd eerst een inspectie uitvoeren. De bestrijder stelt dan een bestrijdingsmethode voor en u zult dan een complete prijsopgave krijgen voor de duiven bestrijding.

Hoe worden deze tarieven bepaald? Het ligt ten eerste aan de grootte van de plaag. Daarna is het van belang dat wij uitrekenen hoe lang onze experts ermee bezig zullen zijn. De tijd is inclusief inspectie en de behandeling zelf. Vervolgens spelen de bestrijdingsmethode, materialen en aantal behandelingen een rol. Alleen de allerbeste ongediertebestrijders kunnen duiven effectief wegjagen.

Bel nu 085-1234678 om een echte lokale duivenverjager in te schakelen!

Duiven op de werkvloer
Een vies werkgebouw wilt niemand. De uitwerpselen van een duif kunnen je werkplaats erg vervuilen. Het geluidsoverlast is ook geen pretje. Er komen klanten en zien overal poep. Dit is schadelijk voor uw reputatie. Stop het direct!

Bel nu 085-1234678 om een echte duiven specialist in te schakelen!

Ongediertebestrijding nodig?

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden

Online een afspraak maken

Plan online uw afspraak in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Call Now ButtonBel ons direct