Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Erkende bestrijders in uw buurt

Boktor bestrijden

Al jarenlange ervaring in het bestrijden van boktorren.

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Bestrijd boktorren!

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Particulier & zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

De strijd aangaan met de boktor?

Boktorren kunnen wel eens dodelijk zijn. En boktor kan zich meer dan 12 jaar in hout verscholen houden. De larven van de boktor knagen aan het hout waardoor de vloer kan doorzakken. Dit is levensgevaarlijk en een groot risico wat u niet moet nemen. Gelukkig kunnen onze bestrijders dit voor u oplossen. Op deze pagina vindt u alles over het bestrijden van het ongedierte de boktor. Wij geven u tips over het bestrijden van boktorren in u eentje, maar ook over hoe u het professioneel kan bestrijden.

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Samenwerking met zowel particulier als zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Boktor zelf of professioneel bestrijden?

Een boktor bestrijder is gespecialiseerd in het bestrijden van boktorren en heeft hier veel ervaring in. U zult met de hulp van onze gecertificeerde bestrijder meer resultaat boeken. Boktorren zijn een nachtmerrie. Middelen die u uit de supermarkt haalt, zijn in de meeste gevallen niet effectief, want ze gaan niet diep genoeg in het hout. De gevaarlijke stoffen en middelen moet u overlaten aan de professionals. Dit vergt vereiste vaardigheden waarover onze boktor bestrijder beschikt.

Boktor bestrijden

Tips om zelf de strijd aan te gaan

Hier zijn een aantal tips om boktorren tegen te gaan.

Wat kunt u zelf doen? Een paar suggesties voordat de bestrijder komt.

  1. Het hout wat besmet is, moet direct geschuurd en gereinigd worden.
  2. Als u stilstaand water in de kruipruimte heeft, dan moet u het vocht meteen verwijderen en het goed laten drogen.
  3. Haal alles leeg voordat de bestrijder komt, zodat hij goed aan het werk gaan.

Teruggebeld worden?

Last van ander soort ongedierte? Bel ons direct op 085-1050740

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% Erkende bestrijders bij u in de buurt

Boktorren bestrijden regionaal

Kruipende insecten

Kakkerlakken
Vlooien
Mieren
Zilvervisjes
Bedwantsen
Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen
Bijen
Vliegen
Motten
Muggen

Knaagdieren

Muizen
Ratten
Andere knaagdieren

Houtaantasters

Schimmels
Zwammen
Boktor
Houtworm

Onze werkwijze tegen boktorren

Hoe gaan wij te werk? Dit zijn de stappen die onze ervaren ongediertebestrijders afgaan.

s

1. De confrontatie aangaan met boktorren

Op het moment dat u een boktor in uw woning of bedrijf treft, moet u direct in actie komen. Boktorren en larven zijn een pakket. De larven vreten zich door alle hout heen. Als u gaatjes in het hout ziet, dan weet u al hoe laat het is. Hoort u het in de nacht? Het hout wordt met de dag zwakker en dit is levensgevaarlijk voor u. Een boktor kan veel schade aanrichten, omdat het wel tot 12 jaar in hout kan leven. Laat daarom meteen een boktor bestrijder kijken. Het is bijna onmogelijk om zonder gespecialiseerde ongediertebestrijders van boktorren af te komen. Bel ons dus nu om van de boktorren uit uw woning of bedrijf te bestrijden.

2. De boktorren bestrijder is onderweg

U belt ons om de boktorren te bestrijden. Binnen enkele minuten kan u online of telefonisch een afspraak maken met een erkende lokale bestrijder. Binnen 24 uur staat een bestrijder voor uw deur. Deze voert dan een controle uit. Er wordt gekeken naar de boorgaten en de grootte hiervan. Er worden meerdere vragen beantwoord zoals: Waar zijn ze verstopt? en hoe erg zijn ze verspreid? Als u dan daadwerkelijk boktorren heeft, stelt de bestrijder voor wat hij gaat doet. De boktorren verschuilen zich vaak in zolders etc. Deze moeten vrij gemaakt worden voor de bestrijders. Een behandeling voor boktorren is vaak zeer heftig. Dus de voorbereiding is fundamenteel. Onze ervaren bestrijder zal u goed voorbereiden en vertellen wat u allemaal kan doen. De behandeling kan beginnen!
R

3. Hoera, de bestrijding is goed verlopen!

Wat gaat de bestrijder doen? Hij gaat eerst kleine gaatjes boren in het hout of constructie. Deze wordt vervolgens met insecticide doorweekt. Dit is zeer belangrijk aangezien de larven van de boktor zeer diep in het hout is. In het ergste geval moet u het hout vervangen. Als het draait om draagconstructies zoals vloeren. Dan is het verstandig dat u ook een bouwkundig expert inhuurt om te controleren hoe kwetsbaar het hout is. Wij zullen nooit kwetsbare en kostbare meubelen met insecticide behandelen. Echter, kunt u dit wel door een gespecialiseerd bedrijf laten gassen. Is uw hout al een keer eerder tegen boktorren behandeld? Hou dan in de gaten dat je het huis minimaal 24 uur laten ventileren. Ook hier wordt u op voorbereid door onze expert.

4. Vakkundig advies van een boktor expert

Onze bestrijders gaan altijd zeer grondig en netjes te werken, dus de kans dat de boktorren terugkomen is zeer klein. Echter, moet u toch goed een oogje in het zeil houden. Valt u iets op? Twijfel dan niet om ons direct in te schakelen voor een inspectie. U zult advies krijgen om dit te voorkomen. Een paar adviezen vooraf. Gebruik voornamelijk verduurzaamd hout en controleer altijd tweedehands meubelen.
Tarieven bestrijden van boktorren
Wij bieden onze klanten altijd 100 procent eerlijke tarieven aan. De bestrijder komt altijd eerst een inspectie uitvoeren. Hier zal dan uit blijken of u werkelijk last heeft van boktorren en tot hoeverre deze verspreid zijn. Het hout wordt gecontroleerd. De bestrijder stelt dan een bestrijding voor en u zult dan een complete prijsopgave krijgen voor de boktorren bestrijding.

Hoe worden deze tarieven bepaald? Het ligt ten eerste aan de grootte van het ongedierte (boktorrenplaag). Daarna is het van belang dat wij uitrekenen hoe lang onze experts ermee bezig zullen zijn. De tijd is inclusief inspectie en de behandeling zelf. Vervolgens spelen de bestrijdingsmethode, materialen en aantal behandelingen een rol.

Boktorren kunnen best moeilijk zijn om te behandelen. Materialen die kwalitatief niet goed zijn, werken niet op boktorren. Alleen de allerbeste ongediertebestrijders zullen boktorren uit uw woning laten verdwijnen.

Bel nu 085-1234678 om een echte boktor specialist in te schakelen!

De strijd aangaan in uw bedrijf
Neem geen risico met boktorren, want het kan een gevaar zijn voor uw gasten. In het ergste geval stort het constructie in. Dit is schadelijk voor uw reputatie, maar ook voor uw portemonnee. Daarnaast is het levensgevaarlijk en kunt u dit het beste snel laten oplossen door een bestrijder. Stop het direct!

Bel nu 085-1234678 om een echte boktor specialist in te schakelen!

Ongediertebestrijding nodig?

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden

Online een afspraak maken

Plan online uw afspraak in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Call Now ButtonBel ons direct