Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Erkende bestrijders in uw buurt

Bedwantsen bestrijden

Al jarenlange ervaring in het bestrijden van bedwantsen.

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Bestrijd bedwantsen!

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Particulier & zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Wat te doen?

Je krijgt de kriebels al bij het denken aan bedwantsen. Laat staan als je samen met ze slaapt. Bedwantsen zijn zeer halsstarrig verstopt wat het heel moeilijk maakt om van ze af te komen. Gelukkig kunnen onze bestrijders dat wel. Op deze pagina vindt u alles over het bestrijden van bedwantsen. Wij geven u tips over het bestrijden van bedwantsen in u eentje, maar ook over hoe u het professioneel kan bestrijden. Weg met al die bedwantsen!

Spoedservice 24 uur per dag
Lokale expert
Samenwerking met zowel particulier als zakelijk
Jarenlange ervaring
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend en jaren ervaring in de zak
Nationaal bekend

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Bedwantsen zelf of professioneel bestrijden?

Een bedwants bestrijder is gespecialiseerd in het bestrijden van bedwantsen en heeft hier veel ervaring in. U zult met de hulp van onze gecertificeerde bestrijder meer resultaat boeken. Bedwantsen in uw huis zijn een nachtmerrie. Je vindt ze al gauw overal. In het bed, tapijt, stopcontact noem het maar op! Daarom moet de bestrijding zeer accuraat uitgevoerd worden.

Dit vergt vereiste vaardigheden waarover onze bedwants bestrijder beschikt. Bedwantsen staan ook wel bekend om hun immuniteit voor de meeste middelen. Een bedwants bestrijder maakt maakt onder andere gebruik van stoom, hitte en sterke insecticide.

Bedwantsen bestrijden

Tips om zelf de strijd aan te gaan

Er zijn veel tips om bedwantsen tegen te gaan. Als eerste moet u de vloeren vrijmaken. De bestrijder kan dan beter werken en kan alle bedwantsen te pakken krijgen.

Wat kunt u zelf doen? Een paar tips om de strijd zelf aan te gaan.

  1. Verplaats geen ‘besmette’ spullen uit ‘besmette’ kamers naar andere kamers in uw woning.
  2. Was uw vitrages, vloerkleden, gordijnen, beddengoeden op 60 graden.
  3. Voordat u gaat wassen moet u alles wat besmet is goed afsluiten.
  4. Stofzuig uw matras en vloer heel nauwkeurig. Werp de stofzuigerzak direct weg na het stofzuigen.

Teruggebeld worden?

Last van ander soort ongedierte? Bel ons direct op 085-1050740

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% Erkende bestrijders bij u in de buurt

Bedwantsen bestrijden regionaal

Kruipende insecten

Kakkerlakken
Vlooien
Mieren
Zilvervisjes
Bedwantsen
Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen
Bijen
Vliegen
Motten
Muggen

Knaagdieren

Muizen
Ratten
Andere knaagdieren

Houtaantasters

Schimmels
Zwammen
Boktor
Houtworm

Onze werkwijze tegen hardnekkige bedwantsen

Hoe gaan wij te werk? Dit zijn de stappen die onze ervaren ongediertebestrijders afgaan.

s

1. De confrontatie aangaan met bedwantsen

Bedwantsen zijn zeer koppige beestjes. Ze verstoppen zich goed en verplaatsen zich niet zomaar. Hoe komen bedwantsen bij u terecht? De grootste oorzaak is dat het is verspreid door een reiziger. U slaapt onbewust in een besmette hotelkamer. Deze neemt u weer mee naar huis. Bij uw thuis verspreiden ze zich. De meest voorkomende plek is het bed. Als u slaapt zuigen ze bloed uit uw lichaam. Het is bijna onmogelijk om zonder gespecialiseerde ongediertebestrijders van bedwantsen af te komen. Bel ons dus nu om van de bedwantsen uit uw woning of bedrijf te bestrijden.

2. De bedwantsen bestrijder is onderweg

U belt ons om de bedwantsen te bestrijden. Binnen enkele minuten kan u online of telefonisch een afspraak maken met een erkende lokale bestrijder. Binnen 24 uur staat een bestrijder voor uw deur. Deze voert dan een controle uit. Er worden meerdere vragen beantwoord zoals: Waar zijn ze verstopt? en Hoe erg zijn ze verspreid? In enkele gevallen zullen wij een speurhond inzetten. Als u dan daadwerkelijk bedwantsen heeft, stelt de bestrijder voor wat hij gaat doet. Een behandeling voor bedwantsen is vaak zeer heftig. Dus de voorbereiding is fundamenteel.

R

3. Hoera, de bestrijding is goed verlopen!

De lievelingsplekken van bedwantsen zijn vaak kasten, bedden en vloerkleden. Het is soms noodzakelijk om het bedden of meubels uit elkaar halen om bedwantsen te vangen. Het kan zelf zijn dat uw behang of vloer eruit gehaald moet worden. Om de bestrijding goed te laten verlopen, kan een kamer naakt gestript worden. Het hangt aan verschillende factoren af wat voor middelen gebruikt worden tijdens de behandeling. Zoals eerder benoemd kan er gebruik gemaakt worden van stoom, hitte en insecticide. Bij bedwantsen zijn er vaak meerdere behandelingen nodig. Keep this in mind! Het is vaak niet in 1 keer opgelost.

4. Vakkundig advies van een bedwants expert

Bedwantsen zijn de koning in verstoppertje. Omdat ze hier zo goed in zijn, is het ontzettend belangrijk en cruciaal dat er tijdens de bestrijding geen gleufje of kloofje overgeslagen wordt. Daarom dat we na de bestrijding altijd even afwachten of de bedwantsen wel echt verdwenen zijn. Onze bestrijders gaan altijd zeer grondig en netjes te werken, dus zal de kans klein zijn. Na de bestrijding zult u vakkundig advies ontvangen van onze expert om nieuwe bedwantsen te voorkomen.

Tarieven bestrijden van bedwantsen

Wij bieden onze klanten altijd 100 procent eerlijke tarieven aan. De bestrijder komt altijd eerst een inspectie uitvoeren. Hier zal dan uit blijken of u werkelijk last heeft van bedwantsen en tot hoeverre deze verspreid zijn. De bestrijder stelt dan een bestrijding voor en u zult dan een complete prijsopgave krijgen voor de bedwantsen bestrijding.

Hoe worden deze tarieven bepaald? Het ligt ten eerste aan de grootte van het ongedierte (bedwantsenplaag). Daarna is het van belang dat wij uitrekenen hoe lang onze experts ermee bezig zullen zijn. De tijd is inclusief inspectie en de behandeling zelf. Vervolgens spelen de bestrijdingsmethode, materialen en aantal behandelingen een rol.

Bedwantsen kunnen best moeilijk zijn om te behandelen. Materialen die kwalitatief niet goed zijn, werken niet op bedwantsen. Alleen de allerbeste ongediertebestrijders zullen bedwantsen uit uw woning laten verdwijnen. Als er maar een klein spleetje overgeslagen wordt, komen de bedwantsen terug. Onze bestrijders kunnen elke bedwants uit uw woning, hotel of bedrijf laten verdwijnen.

Bel nu 085-1050740 om een echte bedwants specialist in te schakelen!

De strijd aangaan in uw bedrijf

De beruchte bedwantsen houden van bedden en daarom zijn hotels en ziekenhuizen de perfecte plek om te verstoppen. Tijdens de nacht zuigen ze al het bloed uit de lijven van uw gasten en patiënten. Dit heeft geen goede impact op uw reputatie. Dit kan schade hebben op uw financiële stand. Stop het direct!

Bel nu 085-1234678 om een echte bedwants specialist in te schakelen!

Ongediertebestrijding nodig?

Bel nu 085-1050740 om een echte specialist in te schakelen!

Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden
Ongedierte bestrijden

Online een afspraak maken

Plan online uw afspraak in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spoedservice

Regionale expert

Particulier & zakelijk

Nationaal bekend

Call Now ButtonBel ons direct